PR.R Shirt Zwart dames - zonder mouwen

High performance kledij hoofdzakelijk ontwikkeld voor professionele wielrenners alsook voor wielerliefhebbers die een optimaal comfort nastreven.
*

Kies de gewenste maat

€70,00

PR.R, de toegepaste research voor de ontwikkeling van wielerkledij voor professioneel gebruik.

High performance kledij hoofdzakelijk ontwikkeld voor professionele wielrenners alsook voor wielerliefhebbers die een optimaal comfort nastreven.

De PR.R. producten zijn het resultaat van jarenlange ervaringen met de beste profteams wereldwijd. Na vele jaren van intensieve samenwerking met kampioenen en professionele renners heeft hun feedback ervoor gezorgd dat wij onze collecties continu kunnen verbeteren.

De kledij met PR.R logo behoort tot onze premium collectie en houdt er een geavanceerde technologie op na. Dit vertaalt zich zowel in de stoffen (super functionele kledij) als in de ergonomische snit die door gemoderniseerde productietechnieken tot stand is gekomen.

De luchtigheid (vederlicht), de performance en de ergonomische snit behoren tot de drie principes van de PR.R collectie. Deze zorgen voor een optimale bescherming en hebben bovendien een bijzonder ademende functie.